Lappsetlekplats i Dobele Lettland

Checklista för lekplatser

Vårt team av experter har sammanställt en checklista för att hjälpa dig att skapa en lekplats som är säker, stimulerande och fantasifull. Från att välja rätt material och utrustning till att skapa en layout som uppmuntrar till att utforska tillsammans - vi har allt du behöver.

Published: 11 maj 2023, edited: 17 april 2024
1

Vill du utforma en lekplats som väcker glädje och äventyr hos barnen?

På Lappset anser vi att lek är en viktig del av barnens utveckling. Vi skapar utrymmen som inspirerar barn att lära sig, växa och ha roligt. Våra lekplatser är utformade för att engagera alla sinnen, med utrustning som gungor och rutschkanor till interaktiv utrustning och klätterställningar.

Ladda ner vår checklista för lekplatser redan idag och skapa ett utomhusområde som kommer att glädja och inspirera barn i många år framöver. Tillsammans med oss kan du bygga en lekplats som verkligen är unik - och en källa till glädje och äventyr för kommande generationer. (checklistan finns endast på engelska)

Ladda ner checklistan för lekplatser

Vi använder insamlad information i enlighet med vår integritetspolicy som är kopplad till EU:s GDPR för marknadsföringskommunikation och utveckling av produkter och tjänster. Läs mer i vår integritetspolicy.