• Save the date! Trädgårdsdagen 2:a september

  Lördagen den 2:a september är det Trädgårdsdagen i Enköping och i år kommer vi ha ett stort område med utvalda fitnessprodukter längst åpromenaden.

  Träningscoachen Martin Lidberg, även känd som vinnare av Mästarnas Mästare 2017, är sedan flera år tillbaka ambassadör för Lappsets utegym och fitnessprodukter. Martin kommer att prata på stora scenen i skolparken och sedan finnas på plats vid vårt område för att instruera hur man använder Lappsets utegym och fitnessprodukter på bästa sätt.

  Vi ses där!

 • Snabba leveranser!

  Vi försöker alltid hålla korta leveranstider och nu kan du även få expressleverans på utvalda produkter. Dessa har endast 2 veckors tillverkningstid och finns enbart i standardutförande (så som de visas på bilderna).

  Exempel på produkter:

  010503 DINO

  137105M-224255 ACTIVITY TOWER

  000500-16 PARK PICNIC TABLE

  Klicka här för att komma direkt till listan!

  Lappset reserverar sig för eventuella förändringar i listan för expressleveranser 2017.

   

  ...

  Läs mer
 • Elmia Park 26-28 september

  Nu är det inte långt kvar till Elmia Park i Jönköping den 26-28 september! I år har vi med oss tre spännande produkter som vi tror är framtidens digitala lekplatser.

  Du hittar Lappset i monter B05:30! Här finns den nytänkande och lärande produkten Memo som borde finnas på alla moderna skolgårdar. Vidare visar vi vårt utomhus DJ-bås Fono som låter ungdomar få leva ut sina DJ-drömmar. Och missa heller inte att sparka boll mot den interaktiva bollväggen Sutu. Du kan även komma förbi och d...

  Läs mer
 • Tävla i Enköpings MÄSTARNAS MÄSTARE på Trädgårdsdagen 2/9!

  Missa inte denna unika chans att bli Enköpings MÄSTARNAS MÄSTARE i Lappsets fitnessområde på Trädgårdsdagen 2/9!

  Tävlingen kommer att ledas samt coachas av ingen mindre än Martin Lidberg, vinnare av MÄSTARNAS MÄSTARE 2017. Det kommer att finnas två grupper beroende på i vilken form man anser sig vara – Elit samt Motionär. 

  Martin kommer först att prata om träning och hälsa på scenen i Skolparken mellan kl 11:00-11:30.

  12:15 finns Martin på plats i vårt område nere v...

  Läs mer
 • Ny app till vår interaktiva fotbollsvägg Sutu!

  Att spela på din Sutu fotbollsvägg får nu en helt ny dimension!

  Nu kan du ladda ner Yalp Sutu App via App Store eller Google play för att hämta dina poäng från spel på fotbollsväggen Sutu.

  Appen kommer att vara tillgänglig för alla Sutu fotbollsväggar så du kan tävla mot dig själv och dina vänner runtom i världen.

  Vad kan du göra med appen? SPELA alla spel på fotbollsväggen Sutu HÄMTA dina eller dina vänners poäng TÄVLA mot andra runtom i världen FÖRBÄTTRA dina kunska...

  Läs mer
 • Produkter med expressleverans!

  Du har väl inte missat att vi har expressleverans på utvalda produkter!

  Behöver du en ny gungställning, fler cykelställ eller kanske komplettera en lekpark med parkmöbler omgående? Vi har plockat ut ett antal produkter som du nu kan få expressleverans på. Dessa har endast 2 veckors tillverkningstid och finns enbart i standardutförande (så som de visas på bilderna).

  Klicka här för att komma direkt till listan!

  Lappset reserverar sig för eventuella förändringar i listan för ex...

  Läs mer
 • Första Angry Bird parken har öppnats

  Det som började som ett app för sju kronor i mobiltelefonen har vuxit till något större. Angry Birds parken i Tammerfors är den första i raden av flera temaparker som den finska speltillverkaren Rovio planerar tillsammans med lekplats- och parkmöbeltillverkaren Lappset Group, också från Finland. Näst på tur står Angry Birds parken i Nottingham, England. – Intresset för lekutrustning med Angry Birds tema är stort även i Sverige men hittills har vi mest sålt enstaka produkter och parkmöbler. Det...

  Läs mer
 • Kärleksfullt cykelställ från Lappset

  Nu lanserar Lappset två nyheter inom parkkategorin cykelställ. Den nya serien ”Hjärtat” är ett cykelställ i stålkonstruktion med formen av ett utdraget hjärta. Hjärtat kan placeras som en kärleksfull solitär eller som flera på rad. Vidare lanserar Lappset även ett ramfäste till den existerande Urban-cykelställserien.

  För att förhindra stölder går trenden mot att cykelställ utformas så att även ramen på cykeln kan låsas fast. Det nya cykelstället Hjärtat är därför utformat så at...

  Läs mer
 • Interaktiv fotbollsvägg och utomhus-DJ-bås hos Lappset på Elmia

  Möjlighet att utmana Glenn Hysén och testa DJ-färdigheterna!

  Nu gör den interaktiva leken och DJ-musiken sitt intåg i Sverige! På Elmia Park premiärvisar Lappset, tillsammans med Glenn Hysén, den interaktiva fotbollsväggen, Sutu. Fotbollsväggen är uppkopplad mot internet och har inbyggda stötsensorer som reagerar när man sparkar eller slänger en boll mot den.  Därutöver visar Lappset, tillsammans med en DJ, det nya utomhus-DJ-båset, Fono, för första gång...

  Läs mer
 • Nya parksoffor från Lappset

  Nu lanserar Lappset två nya parksoffor för det offentliga rummet. Rosenhill och Metro bjuder på nya designuttryck för parkmöbler, men syftar till samma sak – att bidra till en attraktiv utomhusmiljö.

  Rosenhill

  Tanken bakom Rosenhill var att skapa en elegant parkmöbel i enkel design. Resultatet blev en nätt skapelse med armstöd och ben i bockat stål som tillsammans med sits och ryggstöd är i trä skapar en parksoffa i spännande design.

  Metro

  Metro är en tuff ...

  Läs mer
 • Barnen i Älmhult har valt lekplats

  I projektets begynnelse lät Älmhults kommun barnen rösta mellan ett antal förslag med olika lekattraktioner. Valet på ett förslag från Lappset med bland annat linbana, klätterkub och kombinationslek.

  Nu står lekplatsen äntligen klar för invigning. Närvarar gör självklart alla involverade barn samt kommunalrådet Elizabeth Peltola.

  Läs mer

Ladda ner vår app Lappset Switch It!