Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

Bygga lekplats med PlayCare

Med vår tjänst PlayCare kommer du enkelt i gång med att bygga lekplats. Vi monterar, underhåller, besiktar och reparerar utrustning på lekplatser, utegym och övrig utemiljö. Vi hjälper dig med att anlägga lekplats på rätt sätt från start och tillhandahåller både utrustning och reservdelar av högsta kvalitet.

Bygga lekplats till skola, dagis eller bostadsrättsförening

Går du i tankar av att bygga lekplats till skola, dagis, eller annan gemensam yta har vi via playCare en lång och grundlig erfarenhet när det gäller att bygga lekplatser av olika storlekar och variationer. Som leverantör av en stor mäng redskap för lekparker känner vi till hur processen ska ske från början till slut för bästa resultat. Kort sagt, vi är din självklara samarbetspartner när du planerar att bygga lekplats. Bostadsrättsförening, skola, dagis eller företag – oavsett organisation är du välkommen att ta hjälp av tjänsten PlayCare.

Se utbudet av tjänster nedan

Lekplatsbesiktning

Via PlayCare erbjuder Lappset lekplatsbesiktning som genomförs av en certifierad besiktningsman med många års erfarenhet. Tjänsten kan även användas på andra platser som din pumptrack-eller parkourbana. Vi kan vi även ge förslag och offert på åtgärder för att din anläggning alltid ska uppfylla säkerhetsvillkor under en lekplatsbesiktning.

Läs mer om besiktning på www.playcare.se

Lekplatsmontering

Med PlayCare lekplatsmontering ser vi till att både utrustning och fallskyddsunderlag monteras ordentligt. Vi kan administrera hela projektet och hjälpa till med alla delar, från förberedande markarbeten till färdigställande av området. Vill du ha en trygg samarbetspartner ska du låta PlayCare ta hand om din lekplatsmontering.

Läs mer om montering på www.playcare.se

Renovera lekplats

I PlayCare-tjänsten Nytt Liv kan vi även hjälpa till att renovera lekplats-, park- och sportanläggningar. Genom tjänsten rustar vi upp området och dess utrustning och ser till att allting är helt och säkert. Hör av dig till oss så gör vi ett besök och lämnar ett kostnadsförslag på att renovera din lekplats.

Läs mer om nytt liv på www.playcare.se

Underhåll och reservdelar

Du kan teckna avtal med PlayCare om regelbundet underhåll av lekplatser och liknande anläggningar. Det är en populär lösning bland fastighetsägare eftersom det gör ägandet bekymmersfritt och tryggt. Vi tillhandahåller dessutom reservdelar till lekutrustning både för våra egna och andras produkter. Läs mer på PlayCare Underhåll & Reservdelar.

Läs mer om underhåll och reservdelar på www.playcare.se

Renhållning av underlag

Du som har någon typ av fallskyddsunderlag på din anläggning kan anlita PlayCare för att renhålla det regelbundet. Vi ser till att ytorna hålls fria från skräp, ser fräscha ut och är behagliga att gå på. Med regelbunden rengöring säkerställs även att eventuella brister upptäcks i tid.

Läs mer om rengöring av fallskyddsunderlag på www.playcare.se
Se fler av våra lekprojekt