Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

Lappset i sammarbete med Martin Lidberg

 

Sammarbetet

Lappsets ambassadör för fitness och gymredskap, Martin Lidberg, han har samarbetat med Lappset under tidigare projekt som nu förstärks ytterligare. 

Att Martin brinner för hälsa och fitness syns tydligt i hans många år av arbete med att vägleda, motivera och inspirera människor till att komma i riktigt bra form och att må bättre. 

Att kommuner, bostadsbolag och bostadsföreningar investerar i att upprätta gratis träningsparker för sina medborgare och boende tycker Martin är fantastiskt. 

Invigning

För att få en inspirerande kanonstart för den nya träningsparken kan det vara kul om Martin Lidberg medverkar vid invigningen. Martin kan visa parkens produkter och hålla ett kort föredrag om träning, hälsa och fitness

För kostnadsförslag ring: 0171-270 80 eller skicka ett mail till: sverige@lappset.com 

Träningspark

Lappset har tagit fram en unik produkt, och tillsammans med Martin Lidberg skapat färdiga träningsparkskoncept som ska ge en varierande och täckande träning för såväl nybörjare som erfarna. 

Under de senaste åren har intresset för utomhusträning ökat och hamnat i stor fokus hos Lappset.

De färdiga parkkoncepten har sin egna unika färgkombination där träet är i mörkbrunt och metalldelarna är i den klara blå färgen. 

Inspirerande träningsprogram 

Martin Lidberg har tagit fram inspirerande träningsprogram som är baserat på parkernas redskap, programmet är uppbyggt på så sätt att det kan anpassas till individen och dennes fysiska förmåga. Många av övningarna går ut på att jobba med den egna kroppen som motvikt vilket gör att eventuella påfrestningar och hinder kan motverkar med enkla justeringar i träningsställningarna.