Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

Träkomponenter

Trämaterialet vi använder är PEFC-certifierad nordisk furu. Variationer i fuktigheten ger mindre förändringar på limträ än på solitt trä. Därför behåller limträ sin form även efter lång tid. 

Metallkomponenter

Metallkomponenterna är gjorda av rostfritt stål, anodiserat eller målat aluminium eller varmförzinkat stål. Metallytorna sandblästras, behandlas med zinkepoxifärg och pulverfärg eller galvaniseras och pulverlackeras. Metallkomponenterna har utmärkta väderbeständiga egenskaper och en snygg finish. De är dessutom återvinningsbara.

Paneler av högtryckslaminat  (HPL)

Vi använder robusta och hållbara högkvalitetspaneler av högtryckslaminat. 

Lappsets produktskylt

Alla våra produkter levereras med en produktskylt som anger den exakta produktmodellen. Detta underlättar underhållet och beställningen av reservdelar. 

Gummimattor

EDPM gummigralulatmattor på plattformar och klätterytor förbättrar greppet.  

Rep och nät

Alla våra rep och nät är stålförstärkta. Korsförbanden är av rostfritt stål. Repfästena är tillverkade av kraftig plast och särskilt utformade länkfästen används i leder som utsätts för större vinkelförändringar

Klättergrepp

Klättergreppen tillverkas av pressade sandstensmaterial och är särskilt utformade för klättring. De är säkra att använda och känns som äkta sten.

Plastytor

Plastytorna är gjorda av slitstark polyeten, vilket ger en fast yta som också är väderbeständig.