Kära kunder!

Vi arbetar för närvarande med att utveckla vår webbplats för att göra den mer inspirerande och enkel att använda för dig som kund. Eventuellt kan du just nu uppleva vissa störningar när du använder webbplatsen.
Vi tackar ödmjukt för ditt tålamod medan vi genomför dessa förbättringar. Håll utkik efter fler uppdateringar och surfa lugnt!

Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Sätt färg på tillvaron

Våra produkter ger dig många valmöjligheter avseende färg och form. De flesta möbler kan beställas i olika färgkombinationer.
En soffa kan exempelvis ha en färg på sitsen och en annan på armstöd eller ben. Lek med färg och skapa din egen design!

Kulörer NF-produkter

Metallkulörer

Svart RAL 9005
Grå RAL 9022*
* Grå RAL 7042 var tidigare standardgrå för parkutrustning. Kan fortfarande beställas vid komplettering av befintliga produkter.
Mörkgrå RAL 7024
Mörkgrön RAL 6012
Stål, aluminium eller galvaniserat

Träkulörer

Jatoba, oljad
Linax
Ljusbrun
Mörkbrun
Grön
Teakröd
KULÖRER FÖR PRODUKTER MED PRODUKTNUMMER SOM BÖRJAR PÅ 0

Svart RAL9005
Grön RAL6012
Grå RAL7024

Träkomponenter

Mörkbrun
Ljusbrun
Teakröd
Grön
Grå

Specialfärger

 Vill du ha en specialfärg på metallkomponenterna kan du välja fritt bland alla RAL-kulörer mot en tilläggskostnad. Lyft upp en färg för att matcha detaljer i omgivningen eller välj en färg som bryter av mot en grå vägg. Varför inte fånga upp en färg som återfinns i en logotype. Färg ger dig många möjligheter.

Våra träslag och kulörer

Lappsets trämöbler tillverkas av svensk Norrlandfuru eller av brasiliansk Jatoba. Båda träslagen är kända för sin höga kvalitet och långa hållbarhet. Våra standardfärger är noga utvalda för att smälta in olika gemensamma utemiljöer som parker, bostadsområden och stadskärnor. Färgerna är tydliga utan att dra till sig för mycket uppmärksamhet.

Trä- och kulörsymboler
På varje produktsida ser du tydligt i vilka träslag och färger produkten kan beställas.