Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

Regionssäljare för södra Sverige

Som säljare på Lappsets får du jobba med det som alla vill ha i parker, på gårdar och utemiljöer: produkter för lek, träning, möten och trevlig miljö. Dina kunder är kommuner, bostadsrättsföreningar, byggbolag, entreprenadbolag, campingar och andra som på något sätt har intresse för utemiljö. Här finns ett spännande jobb för en engagerad säljare som gillar lek!

Om tjänsten
Med ett starkt varumärke i ryggen får du möjlighet att växa tillsammans med oss och utvecklas i din säljarroll. Du bli en viktig del i vår fortsatta framgång när det gäller att leverera högsta kvalité av lekplats-, sport- och parkutrustningar. Du är van att självständigt skapa resultat genom en strukturerad bearbetning av marknaden. Telefonen är ditt viktigaste arbetsredskap för att driva nya affärsdialoger och samarbeten.

Du är kommunikativ, rådgivande och har kundens bästa i fokus. Ditt arbetsområde kommer vara vårt södra distriktet som omfattar Skåne, Blekinge, Halland, Kalmar och Kronoberg.

Vårt huvudkontor ligger i Enköping. Säljavdelningen består av sju personer och du rapporterar till försäljningschefen.

Är det här du?
Du har ett stort intresse för utemiljö och gärna också fysisk aktivitet eftersom det är vad Lappsets produkter handlar om. Att gilla uteträning och lek är en fördel i denna tjänst!
Du har erfarenhet av att jobba självständigt med ansvar för ett distrikt där du driver dina affärer med stort engagemang. Dina kunder känner dig som en engagerad, initiativtagande, lösningsorienterad och kunnig person.

Du bor i distriktet, och förutom svenska har du mycket goda kunskaper i engelska -både tal och skrift. Finska är meriterande. Det är en fördel om du redan arbetat med de kundsegment som är aktuella i denna tjänst.

Lappset har en utpräglad snällhetskultur, vi kommer att fästa stor vikt vid din personlighet. Du som får tjänsten erbjuds att bli del av ett snabbt växande framgångsrikt team och företag som har fokus på trivsel, glädje, fysisk aktivitet och minnen för livet.


Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Lappset Sweden AB med Dreamwork. Sök tjänsten här. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på 0708 - 121121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se . Urvalet av ansökningar sker löpande fram till och med 22 maj. Välkommen in med din ansökan!

Lappset Sweden AB:
Lappset Group är en av världens ledande tillverkare av utrustning för lekplatser och offentliga miljöer. Vi konstruerar och tillverkar utrustning som inbjuder till lek och motion samt arbetar för att göra gårdar och det offentliga rummet trivsamt. Lappset finns representerat i ett 50-tal länder och har dotterbolag i sex. Företaget har sitt huvudkontor i Rovaniemi, i finska Lappland. 
Lappset Sweden AB har 45 st anställda och har huvudkontor i Enköping där tillverkning av parkutrustning sker. För mer information se företagets hemsida www.lappset.se