Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

Regionssäljare för Uppsala och norra Sverige

Som säljare på Lappsets får du jobba med det som alla vill ha i parker, på gårdar och utemiljöer: produkter för lek, träning, möten och trevlig miljö. Dina kunder är kommuner, bostadsrättsföreningar, byggbolag, entreprenadbolag, campingar och andra som på något sätt har intresse för utemiljö. Här finns ett spännande jobb för en engagerad säljare som gillar lek!

Om tjänsten
Du kommer att ingå i ett team om sex säljare i Sverige och ansvara för det norra distriktet som sträcker sig norrut från Uppsala. Här driver du självständigt dina affärer mot uppsatt mål. Du har tät kontakt med dina kollegor och försäljningschef.
Lappsets försäljningsprocess ser ut så här: du bygger relationer med tänkbara kunder, hittar behov och planerade projekt. Du introducerar Lappsets lösningar och när det är dags för offert får du hjälp av landskapsdesigners och -arkitekter, kalkylerare och innesäljare. Lappsets monteringsteam ser sedan till att utrustningen kommer på plats och fungerar enligt avtal.

Du kommer att arbeta kreativt med att hitta behov och projekt, träffa många människor och resa en hel del i ditt distrikt.

Är det här du?

  • Du har ett stort intresse för utemiljö och gärna också fysisk aktivitet eftersom det är vad Lappsets produkter handlar om. Att gilla uteträning och lek är en fördel i denna tjänst!
  • Du har erfarenhet av att jobba självständigt med ansvar för ett distrikt där du driver dina affärer med stort engagemang. Dina kunder känner dig som en engagerad, initiativtagande, lösningsorienterad och kunnig person.
  • Du bor i distriktet, talar och skriver en välvårdad svenska och engelska. Det är en fördel om du redan arbetat med de kundsegment som är aktuella i denna tjänst.

Vi kommer att fästa stor vikt vid din personlighet. Du som får tjänsten erbjuds att bli del av ett snabbt växande, framgångsrikt team och företag som har fokus på trivsel, glädje, fysisk aktivitet och minnen för livet.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Lappset Sweden AB med Dreamwork. Sök tjänsten här. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på 0708 - 121121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se . Urvalet av ansökningar sker löpande fram till och med 30 september. Välkommen in med din ansökan!

Lappset Sweden AB:
Lappset Group är en av världens ledande tillverkare av utrustning för lekplatser och offentliga miljöer. Vi konstruerar och tillverkar utrustning som inbjuder till lek och motion samt arbetar för att göra gårdar och det offentliga rummet trivsamt. Lappset finns representerat i ett 50-tal länder och har dotterbolag i sex. Företaget har sitt huvudkontor i Rovaniemi, i finska Lappland. 
Lappset Sweden AB har 45 st anställda och har huvudkontor i Enköping där tillverkning av parkutrustning sker. För mer information se företagets hemsida www.lappset.se