Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

Projektledare Anläggning

Som Lappsets projektledare ansvarar du för att kundernas park- gym- eller lekutrustning kommer på plats och monteras enligt avtal, säkerhetsföreskrifter och kvalitetskrav. I jobbet ingår koordinering och ansvar för anläggningsarbete och underleverantörer. Tjänsten är placerad i Enköping. Här finns ett fantastiskt roligt jobb för dig med erfarenhet från markanläggning och entreprenadarbete!

Din profil
I Lappsets säljprocess och uppförandet av park-, lek- gymutrustning har du en viktig roll. I säljprocessen bidrar du med kalkylering och planering. När sedan projektet ska verkställas är du ansvarig för hela projektledningen vilket omfattar byggstart med beställare och underentreprenör. Du ansvarar för att budget och tidsramar hålls samt att arbetet löper på som planerat.

Du hanterar avvikelser och åtgärder. Du kommer att göra platsbesök, både för att få förståelse för mark- och byggförhållanden samt för uppföljning. Du upphandlar underleverantörer, ansvarar för föranmälan till Skatteverket, samt har rollen BAS P/U. Du ser också till att regelverk följs, att projektet kvalitetssäkras och att avtal hålls.

Du är placerad på svenska huvudkontoret i Enköping men du kommer att resa en del till dina projekt.

Är det här du?
Du kommer troligen från entreprenad- eller anläggningsbranschen där du fått erfarenheter du har nytta av när du ska anlägga lekplatser och aktivitetsutrustning. Du är kunnig i kalkylering, regelverk och upphandling av underleverantörer.
Självklart är du självgående, du gillar att koordinera, driva och leda dina uppgifter och projekt tillsammans med dina kollegor och samarbetspartners.
Du talar och skriver en välvårdad svenska och engelska.

Lappset har en utpräglad snällhetskultur, vi kommer att fästa stor vikt vid din personlighet. Du som får tjänsten erbjuds att bli del av ett snabbt växande framgångsrikt team och företag som har fokus på trivsel, glädje, fysisk aktivitet och minnen för livet.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Lappset Sweden AB med Dreamwork. Sök tjänsten här. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på 0708 - 121121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se . Urvalet av ansökningar sker löpande fram till och med 28 juni. Välkommen in med din ansökan!

Lappset Sweden AB:
Lappset Group är en av världens ledande tillverkare av utrustning för lekplatser och offentliga miljöer. Vi konstruerar och tillverkar utrustning som inbjuder till lek och motion samt arbetar för att göra gårdar och det offentliga rummet trivsamt. Lappset finns representerat i ett 50-tal länder och har dotterbolag i sex. Företaget har sitt huvudkontor i Rovaniemi, i finska Lappland. 
Lappset Sweden AB har 45 st anställda och har huvudkontor i Enköping där tillverkning av parkutrustning sker. För mer information se företagets hemsida www.lappset.se