Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

LEKFULL MONTÖR/ANLÄGGARE TILL LAPPSETS MONTERINGSTEAM 

Lappset Sweden säljer park-, lekplats- och träningsutrustning, som vi även monterar för våra kunder. Vi har vårt huvudkontor i Enköping, 8 mil nordväst om Stockholm.

Lappset växer och behöver därför utöka sitt installationsteam. Vi söker montör/anläggare som vill arbeta med att montera våra produkter samt utföra markarbeten åt våra kunder, främst i Mälardalsregionen. Det kan dock förekomma övernattningar om arbete ska utföras på annan ort. 

 

Arbetsbeskrivning: Arbetsuppgifterna innebär montering av lek-, park och träningsprodukter utom- och inomhus, utifrån givna ritningar. Du kommer vara delaktig i hela den process en ny lekplats från grunden innebär, från första skruv till färdigställd lekplats. Dina arbetstider är 06.00 till 18.00 måndag till torsdag, fredagar är lediga. Resterande övertid läggs som komp.tid, så möjlighet till betald ledighet under vintern finns. 


Vi söker dig som är driven och har entreprenörstänkande 
Vi söker en montör/anläggare, B-körkort är ett krav. Du måste ha förmågan att kunna jobba i team, vara flexibel då arbetsmomenten varierar och du måste tycka om fysiskt arbete utomhus. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare arbete inom mark- och anläggningsbranschen. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt ansvarstagande samt din vilja att vara med och driva företaget framåt.

Ett stort plus är om du har C-kort och/eller BE-kort, maskinvana, heta arbeten och kanske andra relevanta utbildningar.
 

Är det dig vi beskriver ser vi fram emot att läsa din ansökan! 
Kontakta Mathias Boström
Mejl: mathias.bostrom@playcare.se
Mobil: 076-831 11 00


Lappset Sweden AB har 43 st anställda med huvudkontor i Enköping där tillverkning av parkutrustning sker. Företaget konstruerar och säljer utrustning som inbjuder till lek och motion samt arbetar för att göra gårdar och det offentliga rummet trivsamt. Moderbolaget Lappset Group är en av världens ledande tillverkare av utrustning för lekplatser och offentliga miljöer. Lappset finns representerat i ett 40-tal länder och har dotterbolag i nio. Företaget har sitt huvudkontor i Rovaniemi, i finska Lappland. För mer information om Lappset Sweden se företagets hemsida www.lappset.se