Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

LEKFULL ARBETSLEDARE TILL LAPPSETS
PLAYCARE-TEAM 

Lappset Sweden säljer lekplats-, park- och träningsutrustning, som vi även monterar för våra kunder. Vi söker dig, markkunniga och ansvarsfulla person som vill anta nyckelrollen att driva och leda våra markprojekt och monteringsgrupp framåt. På Lappset lägger vi vikt vid goda värderingar och teamkänsla, vi har en utpräglad snällhetskultur och fäster stor vikt vid din personlighet. I gengäld får du vår kärlek och möjligheten att bli en del av ett snabbt växande framgångsrikt företag med produkter som skapar glädje, fysisk aktivitet och minnen för livet!

I rollen som arbetsledare för PlayCare, vår avdelning för eftermarknadsservice, ansvarar du för att driva och leda våra monterings-, underhålls-, och markarbeten framåt. Du kommer driva projekt som utförs av såväl egen monteringsgrupp som underentreprenörer. Tillsammans med monteringsansvarigt ansvar du för produktion och samordning av arbeten, du bistår med hjälp vid anbud och kalkylering. Du ansvarar för att tidsplaner och utförande möter våra kunders önskemål.
 
Den vi söker
Vi söker dig som har erfarenhet av arbetsledning inom markentreprenadbranschen, du ska helst ha monterat lekplatser tidigare och vara bekant med standarden. För att trivas i rollen tycker du om att leda och skapa resultat i högt tempo tillsammans med andra. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som engagemang, ansvarstagande och drivkraft. Eftersom vi oftas har flera projekt igång samtidigt är det viktigt att du kan arbeta självständigt och lösningsorienterat.
 
Arbetsbeskrivning
Stor del av PlayCares-teamets arbetsuppgifter innebär montering av lek-, park och träningsprodukter utomhus, utifrån givna ritningar. PlayCare är delaktiga i hela den process en ny lekplats från grunden innebär, från första skruv till färdigställd lekplats. Därutöver utför vi även rengöring av fallskydd, underhåll av lekplatser, besiktningar samt renoverar slitna lekplatser. 
 
Är det du?
Vi söker en arbetsledare för vårt PlayCare-avdelning. Du har givetvis B-körkort, kan det här med markentreprenad och att räkna på jobb, dvs kalkylarbete. Du gillar även frisk luft och tycker om att vara utomhus. Du vill vara en spindel i nätet och hjälpa oss att växa och utvecklas på marksidan. 
Lappset har sitt huvudkontor i Enköping, 8 mil nordväst om Stockholm och det är härifrån du utgår. Tjänsten kommer innebära resor, främst inom Mälardalsregionen där PlayCare har flest projekt. Men, då Lappset har projekt på gång över hela landet, främst via underentreprenörer, kan även längre resor med övernattning förekomma ibland.

Tillträde snarast. Sista ansökningsdag 5 augusti 2019.

Är det dig vi beskriver ser vi fram emot att läsa din ansökan! 
Kontakta Mathias Boström
Mejl: mathias.bostrom@playcare.se


Lappset Sweden AB har 43 st anställda med huvudkontor i Enköping där tillverkning av parkutrustning sker. Företaget konstruerar och säljer utrustning som inbjuder till lek och motion samt arbetar för att göra gårdar och det offentliga rummet trivsamt. Moderbolaget Lappset Group är en av världens ledande tillverkare av utrustning för lekplatser och offentliga miljöer. Lappset finns representerat i ett 40-tal länder och har dotterbolag i nio. Företaget har sitt huvudkontor i Rovaniemi, i finska Lappland. För mer information om Lappset Sweden se företagets hemsida www.lappset.se