Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

VI SÖKER EN INNESÄLJARE TILL VÅRT DREAMTEAM

 

Vill du bli en del av vårt team?

Som innesäljare på Lappset är du en viktig del i kedjan av försäljningen av vår lek-, tränings- och parkutrustning. Med våra produkter skapar vi ytor och möjligheter för lek, träning och möten -för alla! Våra kunder är kommuner, bostadsrättsföreningar, byggbolag, entreprenadbolag, campingar och andra som på något sätt har ett intresse för utemiljö.

Om tjänsten
Du kommer att ingå i vårt dreamteam på innesäljavdelningen, här i Enköping. Vi är
8 personer i varierande ålder som pratar mycket, hjälper varandra och har väldigt roligt tillsammans.

Dina främsta arbetsuppgifter är att skapa offerter eller ordar samt serva våra kunder och utesäljare via mail, telefon och chatt.

Vi arbetar i ett affärssystem som heter IFS och utbildning kommer att ges på plats, både gällande affärssystemet och våra produkter. Ordinarie arbetstid är måndag-fredag 8.00-16.45, men vi har flextid. Det finns även möjlighet att till viss del jobba hemifrån, när man lärt sig arbetet.

Den vi söker
Vi söker dig som brinner för att ge service av högsta kvalitet till våra kunder. Du har en positiv inställning, är ansvarstagande, gillar administrativt arbete och klarar att ha många bollar i luften samtidigt. Arbetet kan tidvis vara stressigt, speciellt under vår högsäsong.

Förutom svenska, bör du även ha goda kunskaper i engelska då det är vårt koncernspråk. Finska är ett plus.
På Lappset är vi schyssta mot varandra, därför kommer vi att fästa stor vikt vid din personlighet och vara noga med att du passar in i teamet. Du som får tjänsten erbjuds att bli en del av ett snabbt växande framgångsrikt företag som har fokus på trivsel, glädje, fysisk aktivitet och minnen för livet.

Ansökan
Är du intresserad av att bli en del av vårt dreamteam och vara med i ett expansivt skede för Lappset? Skicka då en ansökan där du berättar om dig själv, tillsammans med en CV till anki.hallin@lappset.com

Sök snarast då vi arbetar med löpande urval. Sista ansökningsdag är 14 april. Tillträde enligt överenskommelse.

Om Lappset

Lappset Group är en av världens ledande tillverkare av utrustning för lekplatser, utomhusgym och offentliga miljöer. Vi konstruerar och tillverkar utrustning som inbjuder till lek och motion samt arbetar för att göra gårdar och det offentliga rummet trivsamt. Lappset finns representerat i ett 50-tal länder och har dotterbolag i 6 länder. Företaget har sitt huvudkontor i Rovaniemi, i finska Lappland.

Lappset Sweden AB med 35 st anställda har huvudkontor i Enköping där även tillverkning av parkutrustning sker. För mer information se företagets hemsida www.lappset.se

Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Jens Lindgren 0706 396 570, alternativt jens.lindgren@lappset.com