Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

CERTIFIERAD BESIKTNINGSPERSON 
FÖR LEK- OCH SPORTUTRUSTNING

Lappset Sweden söker en Sereno-certifierad besiktningsperson för lek- och sportutrustning.
Du kommer arbeta med besiktningsverksamhet inom PlayCare, Lappsets affärsområde för montering, drift och underhållsservice för lekplatser. 

Som certifierad besiktningsman ser du till att våra kunders lek- och sportområden är säkra över tid och uppfyller rådande säkerhetsstandarder. Du kommer besiktiga lek- och sportplatser från alla producenter, inte bara Lappset.

 
Arbetsbeskrivning: I dina arbetsuppgifter ingår att utföra besiktningar enligt rådande standarder samt utföra rutinmässiga underhållsåtgärder. Du ingår i PlayCares försäljningsteam, där ett stort fokus ligger på livscykelförsäljning. Tjänsten innefattar en del resor inom Sverige, främst Mellansverige.

Vi söker dig som är driven och har entreprenörstänkande 
Du har initiativförmåga, är förtroendeingivande och ansvarstagande. Du har erfarenhet av lekplatsbesiktningar och att arbeta strukturerat och digitalt. Du är trygg i dig själv, ödmjuk inför olika typer av kunder och känner dig bekväm i att inta såväl en rådgivande som säljande roll.

För att lyckas är du ambitiös, trygg och noggrann. Du arbetar strukturerarat och kan kreativt arbeta fram och driva affärsdialoger. 

Du behöver trivas med att jobba självständigt, ha tålamod och vara noga med din planering då tjänsten innebär att du utgår från ditt hemmakontor.
 
Vi erbjuder dig:
Chansen att representera ett stabilt och innovativt bolag i stark tillväxt och med hög ambition, som ligger i framkant av utvecklingen inom branschen
En betydelsefull roll som besiktningsman där du är med och ansvarar för en avdelning  
Möjligheten att få vara med och göra lekplatser och utegym säkrare runt om i Sverige 
Kompetenta och engagerade kollegor i en positiv, varm och inkluderande arbetsmiljö
Fullt stöd från övriga delar av företaget, samt ledningen i såväl Lappset som moderbolaget
 
Vi söker dig som: 
Är certifierad besiktningsman för lek och sportutrustning
Har några års arbetserfarenhet av besiktningsverksamhet
Är praktiskt lagd och gillar att vara utomhus
Har goda datakunskaper
Har flytande svenska i tal och skrift

Är det dig vi beskriver ser vi fram emot att läsa din ansökan! 
Kontakta Katja Skånér via mejl: katja.skaner@lappset.com


Lappset Sweden AB har 43 st anställda med huvudkontor i Enköping där tillverkning av parkutrustning sker. Företaget konstruerar och säljer utrustning som inbjuder till lek och motion samt arbetar för att göra gårdar och det offentliga rummet trivsamt. Moderbolaget Lappset Group är en av världens ledande tillverkare av utrustning för lekplatser och offentliga miljöer. Lappset finns representerat i ett 40-tal länder och har dotterbolag i nio. Företaget har sitt huvudkontor i Rovaniemi, i finska Lappland. För mer information om Lappset Sweden se företagets hemsida www.lappset.se