Kära kunder!

Vi arbetar för närvarande med att utveckla vår webbplats för att göra den mer inspirerande och enkel att använda för dig som kund. Eventuellt kan du just nu uppleva vissa störningar när du använder webbplatsen.
Vi tackar ödmjukt för ditt tålamod medan vi genomför dessa förbättringar. Håll utkik efter fler uppdateringar och surfa lugnt!

Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Välkommen till vår värld!

Lappset är en av världens ledande aktörer inom lek- och sportanläggningar som skapar glädje i alla åldrar genom lek och fysisk aktivitet. Lappsets produkter exporteras till mer än 55 länder, Europa, Mellanöstern, Kanada, Asien och Australien. Våra produkter håller miljontals människor i rörelse varje dag.
Lappset-koncernen består av moderbolaget i Finland och har över Sverige, dotterbolag i Nederländerna, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Estland, Kina och USA. Huvudkontoret för Sverige ligger i Enköping och koncernen har sitt säte i Rovaniemi, norra Finland. Lappset-koncernen har cirka 340 anställda, varav cirka 35 personer i Sverige.

Nedan publiceras lediga tjänster i Sverige.


 
Lediga tjänster
Säljare_sökes_1600x900_1.png
Byggvarubedömare

Detta är en ny tjänst som ännu inte har fått en tydlig beskrivning, för rätt person finns här stora möjligheter att utforma tjänsten så att den passar just dig.

Läs mer

Tack för ditt intresse för Lappset Sweden!
Om du inte hittar en ledig tjänst men är intresserad av att arbeta på Lappset så kan du skicka en öppen ansökan och CV till sverige@lappset.com

 Följ oss gärna på Facebook  och Linkedin för  uppdaterad  information om oss, våra produkter och tjänster!