Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Välkommen till vår värld!

Lappset är en av världens ledande aktörer inom lek- och sportanläggningar som skapar glädje i alla åldrar genom lek och fysisk aktivitet. Lappsets produkter exporteras till mer än 55 länder, Europa, Mellanöstern, Kanada, Asien och Australien. Våra produkter håller miljontals människor i rörelse varje dag.
Lappset-koncernen består av moderbolaget i Finland och har över Sverige, dotterbolag i Nederländerna, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Estland, Kina och USA. Huvudkontoret för Sverige ligger i Enköping och koncernen har sitt säte i Rovaniemi, norra Finland. Lappset-koncernen har cirka 340 anställda, varav cirka 35 personer i Sverige.

Nedan publiceras lediga tjänster i Sverige.


 
Nedan ser du lediga tjänster
Besiktningsman_sökes_1600x900.jpg
Certifierad besiktningsperson för lek- och sportutrustning

Lappset Sweden söker en Sereno-certifierad besiktningsperson för lek- och sportutrustning. Du kommer arbeta med besiktningsverksamhet inom PlayCare, Lappsets affärsområde för montering, drift och underhållsservice för lekplatser.

Läs mer
Montör_sökes_1600x900.jpg
Lekfull montör/anläggare till Lappsets monteringsteam

Lappset växer och behöver därför utöka sitt installationsteam. Vi söker montör/anläggare som vill arbeta med att montera våra produkter samt utföra markarbeten åt våra kunder, främst i Mälardalsregionen. Det kan dock förekomma övernattningar om arbete ska utföras på annan ort.

Läs mer
Arbetsledare_Playcare_sökes_1600x900.png
Lekfull arbetsledare till Lappsets PlayCare team

Lappset Sweden säljer lekplats-, park- och träningsutrustning, som vi även monterar för våra kunder. Vi söker dig, markkunniga och ansvarsfulla person som vill anta nyckelrollen att driva och leda våra markprojekt och monteringsgrupp framåt. På Lappset lägger vi vikt vid goda värderingar och teamkänsla, vi har en utpräglad snällhetskultur och fäster stor vikt vid din personlighet.

Läs mer

Tack för ditt intresse för Lappset Sweden!
Om du inte hittar en ledig tjänst men är intresserad av att arbeta på Lappset så kan du skicka en öppen ansökan och CV till jobb@lappset.com

 Följ oss gärna på Facebook  och Linkedin för  uppdaterad  information om oss, våra produkter och tjänster!