Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Välkommen till vår värld!

Lappset är en av världens ledande aktörer inom lek- och sportanläggningar som skapar glädje i alla åldrar genom lek och fysisk aktivitet. Lappsets produkter exporteras till mer än 55 länder, Europa, Mellanöstern, Kanada, Asien och Australien. Våra produkter håller miljontals människor i rörelse varje dag.
Lappset-koncernen består av moderbolaget i Finland och har över Sverige, dotterbolag i Nederländerna, Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Estland, Kina och USA. Huvudkontoret för Sverige ligger i Enköping och koncernen har sitt säte i Rovaniemi, norra Finland. Lappset-koncernen har cirka 340 anställda, varav cirka 35 personer i Sverige.

Nedan publiceras lediga tjänster i Sverige.


 
Nedan ser du lediga tjänster
Besiktningsman_sökes_1600x900.jpg
Certifierad besiktningsperson för lek- och sportutrustning

Lappset Sweden söker en Sereno-certifierad besiktningsperson för lek- och sportutrustning. Du kommer arbeta med besiktningsverksamhet inom PlayCare, Lappsets affärsområde för montering, drift och underhållsservice för lekplatser.

Läs mer
Säljare_sökes_1600x900_1.png
Säljare med fokus på entreprenörer inom bygg- och fastighet

Vi söker dig glada, utåtriktade, energiska person som vill ansluta till vårt säljgäng. På Lappset har vi en utpräglad snällhetskultur så vi fäster stor vikt vid din personlighet. I gengäld får du vår kärlek och möjligheten att bli en del av ett snabbt växande framgångsrikt företag med produkter som skapar glädje, fysisk aktivitet och minnen för livet!

Läs mer

Tack för ditt intresse för Lappset Sweden!
Om du inte hittar en ledig tjänst men är intresserad av att arbeta på Lappset så kan du skicka en öppen ansökan och CV till jobb@lappset.com

 Följ oss gärna på Facebook  och Linkedin för  uppdaterad  information om oss, våra produkter och tjänster!