Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

Parknyhet från Lappset: serien Chilla utökas med bänk, planteringskärl och spaljé

Nu lanserar Lappset tre nya produkter i serien Chilla –Chilla bänk, Chilla planteringskärl och Chilla spaljé som är ett tillägg till planteringskärlet. Lappsets serie Chilla är en urban möbelgrupp för avslappnade möten och skönt häng på skolgården, torget eller i parken. Serien består av olika moduler som kan placeras tillsammans eller separat, för att optimera utrymmet i olika utemiljöer. Via en USB-port finns möjlighet till att ladda sin mobil, dator eller surfplatta.

Chilla bänk, planteringskärl och spaljé är tre nya produkter i Lappsets populära parkserie Chilla för utomhusmiljöer. Serien består nu av sex stycken moduler – gradäng, soffa, däck, bänk, planteringskärl och spaljé. Alla modulerna kan kombineras till olika formationer eller placeras var för sig. Produkterna kan lätt anpassas efter omgivningen, oavsett om man har en större eller mindre utomhusyta att möblera.

– Det är många aspekter att ta hänsyn till vid möblering av utomhusmiljöer. Vi vill kunna erbjuda möten för många och i alla åldrar - det gör Chilla. Serien är urban, rolig att hänga på och skapar en naturlig mötesplats, säger Katja Skånér, vd på Lappset.

Precis som i Lappsets övriga produkter kommer träet i möbelgruppen Chilla från certifierade skogar vars trädbestånd förnyas på naturlig väg. Trädetaljerna levereras i linoljeimpregnerad furu eller oljad Jatoba. Färgen på metalldelarna bestäms efter kundens önskemål.

- En annan viktig aspekt med den här möbelgruppen är att den kan anpassas efter utrymme, vilket är viktigt inte minst i storstäderna där park- och lekytor blir alltmer begränsade. Att det dessutom är lätt att addera fler moduler till en existerande grupp gör det till en uppskattad möbel, avslutar Katja Skånér.

Här hittar du mer information om Chilla och våra övriga parkprodukter: https://lappset.se/kategori/parkutrustning

 

För mer information, kontakta:

Maria McVarnock
Tel: 076 11 60 100
maria.mcvarnock@lappset.com

Chilla bänk, planteringskärl och spaljé designat av Måns H Sjöstedt - Yellon