Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

Nya tjänster för skräddarsydda utomhusmiljöer

Att designa en utomhusmiljö är utmanande på många sätt. Produkterna ska vara slitstarka, miljövänliga, estetiskt tilltalande, tillgodose olika önskemål och anpassas efter omgivningens övriga miljö. För att underlätta det arbetet har Lappset nu utökat möjligheterna till skräddarsydda lösningar med en rad nya produkter och tjänster; exempelvis en 3D-app för planering, ett dedikerat designteam och nya parkprodukter i modulformat. Läs mer nedan – och tveka inte att höra av dig om du vill veta mer!

Switch it! – 3D-app för nya konfigurationsmöjligheter

Switch it! är en 3D konfigurations-app som ger oändliga möjligheter att designa utomhusmiljöer och skräddarsy produkter efter önskemål. I appen kan användaren testa och mixa olika varianter och kombinationer av produkter samt välja bland färger, material och detaljer för att få ett unikt resultat som passar övrig omgivning. Med Switch it! kan beställare exempelvis matcha parkmöbler med lekpark. För att skapa en enhetlig omgivning kan du nu välja samma färg och materialval på parkmöbler, skräpkorgar, cykelställ och pollare som på lekplatsen.

Kontakta Lappset för att få en offert på din konfiguration eller om du vill veta mer om Switch it!

MyDesign! – anpassa produkter efter önskemål

 

I offentliga miljöer skapar möblerna omgivningen på samma sätt som inredningen skapar atmosfären i ett hem. Genom att modifiera redan existerande produkter kan utomhusmiljöer skräddarsys efter önskemål och behov – där slutresultatet kan få helt nya dimensioner.

Här kan Lappsets designteam - MyDesign! – hjälpa. Designteamet har gedigen erfarenhet av park-, lek- och sportprodukter och planerar för produkterna med hänsyn till den yta som finns till förfogande. MyDesign hjälper dig att skapa unika produkter, göra modifieringar av standardprodukter eller planera och utforma din utomhusmiljö. 

Kom i kontakt med Lappsets designteam!
Kajsa

Kajsa

MYDESIGN! - TEAM LEADER, INDUSTRIDESIGNER/CAD 0717-270 80 kajsa.mayrhofer@lappset.com

Chilla – ny parkprodukt med USB-port

 

Chilla är en ny möbelgrupp som består av tre moduler – gradäng, soffa och däck –  som antingen kan kombineras till olika formationer eller placeras var för sig. På så vis kan produkterna anpassas efter omgivningen, oavsett om utomhusytan är generös eller begränsad. Som tillbehör till Chilla finns även en USB-port med anslutning för två USB-enheter för laddning av exempelvis mobil eller surfplatta.

Precis som i Lappsets övriga produkter kommer träet från certifierade skogar vars trädbestånd förnyas på naturlig väg. Trädetaljerna i Chilla levereras i linoljeimpregnerad furu eller oljad Jatoba. Den norrländska furan är ett miljövänligt, inhemskt och miljöcertifierat träslag som växer långsamt vilket gör det extra tåligt och därmed ett exemplariskt material för utomhusprodukter. Den brasilianska Jatoban är ett mörkbrunt, vackert och slitstarkt träslag som är mycket motståndskraftigt mot röta. Jatoba får en vacker silvergrå färg med åren.

Chilla