Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

Lappset lanserar solstol och solsoffa för utemiljö

Nu lanserar Lappset Nifo Easy Solstol och Solsoffa– två bekväma sittmöbler för vila och paus i vardagen. Både solsoffan och solstolen har en lätt bakåtlutad position med nackstöd, tillsammans med fotpallen kan fötterna läggas upp för maximal bekvämlighet och vila.

- Fåtöljer i det offentliga rummet skapar av en vardagsrumskänsla utomhus. Med Nifo Easy Solstol och Solsoffa tar vi det ett steg längre och utmanar den traditionella fåtöljen och soffan. Det är bara att lägga upp fötterna och luta sig tillbaka för en skön paus i vardagen, säger Katja Skåner, VD för Lappset.

Den lilla knoppen ytterst på armstödet är Nifo-seriens signatur. Knoppen underlättar när man ska sätta sig ned eller resa sig upp och fungerar även som hängare för en väska eller kasse.

De nya möblerna Nifo Easy innebär att den redan omfattanden serien Nifo breddas ytterligare. Karaktäristiskt för Nifo-serien är rena och moderna former med den lilla knoppen ytterst på armstödet som en genomgående detalj. Möblernas stomme är i pulverlackerat stål och övriga detaljer i trä. Stolen och soffan gjuts ner för maximal stabilitet. Nifo Easy passar i utemiljöer som exempelvis parker, innergårdar och miljöer för den äldre generationen.

Mer information om Nifo Easy Solstol och Soffa med fotstöd hittar du här: https://www.lappset.se/Produkter/Parkutrustning/Nifo-Easy

För mer information, kontakta:
Maria McVarnock
Tel: 076 11 60 100
maria.mcvarnock@lappset.com

NIFO EASY - design av Andreas Klippinge