Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

Lappset lanserar utegym med justerbart viktmotstånd

Nu lanserar Lappset en helt ny gymserie – Sisu Fitness. Lappsets utomhusgym Sisu är en unik gymserie som lämpar sig utmärkt i urbana miljöer med sin slimmade form, säkra design och möjlighet till olika färgval. Serien består av 11 produkter - 8 stycken med integrerat justerbart viktmotstånd och 3 stycken där du tränar med din vikt som motstånd. Vår målsättning är att alla ska kunna träna, oavsett utgångspunkt eller förutsättningar.

Bröst-, rygg- och armmuskler är bara några av de större muskelgrupperna som du enkelt tränar i Lappsets nya produktserie Sisu Fitness. Produkterna innehåller allt du behöver för både vikt- och kroppsviktsträning utomhus. Sisu Fitness är utformad för att passa in i urbana miljöer och har något som är unikt för just utomhusträning - justerbart viktmotstånd! Du ställer enkelt in vikt och motstånd vilket gör produkterna enkla att använda och du får en säker och effektiv träning.

– Vi vill kunna erbjuda träning för många och med olika förutsättningar – både gällande hur mycket man har tränat, tränar eller om du har en funktionsnedsättning. Sisu täcker allt det! Serien är urban, rolig och framför allt säker att träna på, säger Maria McVarnock, Marknadschef på Lappset.

Utrustningen erbjuder en utvecklande, inkluderande och motiverande träning där säkerheten ligger i fokus. De färgglada delarna i HPL kan du enkelt färgmatcha med andra produkter från Lappset.

- Vi hade många krav gällande Sisu Fitness. Vi ville erbjuda en heltäckande och inkluderande gymutrustning för utomhusbruk där du kan kombinerar kroppsvikts- och viktträning. Materialet skulle vara av hög kvalitet som klarade både hård träning och varierande väder. Nu står vi här stolta, med framtidens utomhusgym där alla får plats, avslutar Maria McVarnock.

För mer information, kontakta:
Maria McVarnock
Tel: 076- 11 60 100
maria.mcvarnock@lappset.com

 

Läs mer om SISU FITNESS!