Kära kunder!

Vi arbetar för närvarande med att utveckla vår webbplats för att göra den mer inspirerande och enkel att använda för dig som kund. Eventuellt kan du just nu uppleva vissa störningar när du använder webbplatsen.
Vi tackar ödmjukt för ditt tålamod medan vi genomför dessa förbättringar. Håll utkik efter fler uppdateringar och surfa lugnt!

Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

Ett stort lekområde med mumintema har byggts i Kotka, Finland

I Katarina sjöpark i Kotka, Finland har en lekplats med Mumintema byggts. Centrerat i den stora lekytan är det tre våningar och sju meter höga Muminhuset, tillverkat av Lappset. Muminhuset med gård bjuder in små som stora barn för äventyr och upplevelser.

Katarina sjöpark i Kotka är en gammal oljehamn som har byggts om till en vacker plats för avkoppling och möten. Här har du närhet till naturen och havet och möjlighet att leka i en labyrint med ett ljudfenomen och nu också i Muminhuset.

"Det här är en efterlängtad lekplats. Vi har barnfamiljer som har varit och tittat på bygget nästan varje dag. Nu är det full fart på lekplatsen från morgon till kväll." Katarina sjöpark.

"Man har tänkt brett och sett till att alla, oavsett ålder och förutsättningar, är inräknade i leken" säger Heikki Laaksonen, Stadsträdgårdsmästare.

Parkens blickfång är Muminhuset, som med sina tre våningarna erbjuder kittlande äventyr för små och stora barn. Bredvid ser man en flod kantad med stenar, gungor, balansbana och en riktig gammal fiskebåt som ligger och väntar på att bli upptäckt.