Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

Lappset växlar upp!

Med stark tillväxtresa och fortsatt tillverkning av komponenter i sikte

Nu är spännande saker på gång! Under försommaren 2023 flyttar Lappset till nybyggda lokaler i Stenvreten i Enköping.
Lappset planerar att stärka sin närvaro på den svenska marknaden och ser fram emot att fortsätta sin starka tillväxtresa. 2022 arbetade företaget med att säkra en god grund för fortsatt verksamhet, och investerade i utveckling av både kompetenser och processer.

- Vid årsskiftet 2022/2023 påbörjade vi en produktionsflytt av vår parkutrustning i Enköping till Lappsets fabriker i Finland och Estland. Det är självklart en tidskrävande, viktig och noggrann process att flytta en produktion men vi gör vårt yttersta för att flytten skall gå så smidigt som möjligt och att den ska påverka dig som kund så lite som möjligt, säger VD Jens Lindgren. Under en övergångsperiod kan det dock innebära längre leveranstider än normalt för vissa av våra parkprodukter, men långt ifrån alla. Majoriteten av Lappsets sortimentet påverkas över huvud taget inte av flytten! avslutar VD Jens Lindgren.

Lappset kommer fortsätta tillverka komponenter för koncernens andra bolag i verkstaden i Litslena Sneby, Enköping. Till det nya kontoret vid Basaltgatan 1, Enköping, flyttar cirka 20 av bolagets cirka 30 medarbetare, då en större del av säljarna är utspridda över landet och arbetar utifrån hemmakontor. Givetvis kommer några att jobba kvar i befintliga lokaler med komponenttillverkningen!


Kontakta oss för mer information