Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

Jens Lindgren blir ny VD för Lappset Sweden

Jens Lindgren tillträder som ny VD för Lappset Sweden den 1:a september 2021. Jens har en lång och gedigen erfarenhet från lek- och sportbranschen samt från serviceverksamheten på Lappsets moderbolag i Finland. Närmast har Jens arbetat som försäljningschef för Lappset Sweden sedan november 2020 men kommer i och med med sin nya position att flytta till Enköping där huvudkontoret ligger.

- Det känns otroligt inspirerande men framför allt roligt att få möjligheten att arbeta tillsammans med det sammansvetsade och engagerade team som jag haft äran att få arbeta med de sista 7 månaderna. Det finns en otrolig positiv anda och hög arbetsmoral hos alla inom Lappset Sweden som jag längtar att få ta del av på plats, säger Jens Lindgren som flyttar till Enköping inom kort.

Jens Lindgren har studerat landskapsplanering och arbetat på moderbolaget i Finland sedan 2007 i olika ansvarsfulla positioner. Från att ha börjat sin karriär som besiktningsperson för lek- och sportredskap har han avancerat snabbt till ledande ställningar inom försäljning i Finland, bl a som försäljningschef för södra Finland och nu senast som försäljningschef för Lappset Sweden AB.

- Fokus nu är att kunna hjälpa våra kunder ännu bättre och leverera ännu fler fantasifyllda lekparker, utomhusgym och gemensamma uterum för alla generationer. Vi är stolta över våra hållbara och säkra produkter och vi vill att alla våra kunder, från Ystad i söder till Kiruna i norr, ska känna sig nöjda och trygga i sina beslut, tillägger Jens Lindgren.

Jens Lindgren gläds speciellt åt att det nordiska märket Svanen har godkänt den behandlingsmetod som Lappset använt i årtionden som en del av sina hållbarhetskriterier.

- För våra kunder är det en fantastisk och värdefull nyhet som även förstärker vår position ytterligare som leverantör av hållbar lek- och sportutrustning samt utemöbler. Vi har också utökat våra garantitider för träkomponenter med fem år från 10 till 15 år för att bidra till utvecklingen, poängterar Jens.

 

Fram till början av september kommer Jens Lindgren att arbeta tillsammans med Lappset nuvarande interim VD Magnus Sjölund för en smidig övergång.


 

För mer information, kontakta:
Jens Lindgren
Tel: 070 639 65 70
jens.lindgren@lappset.com

Håll dig uppdaterad

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du tillgång till den senaste informationen, produktnyheter, härliga tips, idéer och inspiration.

Är du intresserad? fyll i formuläret nedan!