Kära kunder!

Vi arbetar för närvarande med att utveckla vår webbplats för att göra den mer inspirerande och enkel att använda för dig som kund. Eventuellt kan du just nu uppleva vissa störningar när du använder webbplatsen.
Vi tackar ödmjukt för ditt tålamod medan vi genomför dessa förbättringar. Håll utkik efter fler uppdateringar och surfa lugnt!

Products
No search results
All search results
Content
No search results
All search results
Lappset Group stoppar all handel med Ryssland

Lappset Group har beslutat att dra tillbaka sin verksamhet från den ryska marknaden. All export av lekplats- och sportutrustning för utomhusbruk samt temaparker upphör från och med den 28 februari 2022 tills vidare.

”Ansvar är en av våra största kärnvärden. Som ett ansvarsfullt företag kan vi inte göra affärer i ett land som har riktat militära aktioner mot en oberoende, fri nation och en suverän stat. Genom att fatta detta beslut vill vi visa vår solidaritet med folket i Ukraina och stärka vår enhet i hela västvärlden gällande mänskliga värderingar och rättigheter.”

Beslutet ligger i linje med flera finska näringslivsorganisationer och företag som alla har fördömt Rysslands brutala agerande i Ukraina.

För ytterligare information:

Lappset Group
VD Tero Ylinenpaa,
tero.ylinenpaa@lappset.com

Tero Ylinenpaa, VD för Lappset Group: "Vi vill visa vår solidaritet med folket i Ukraina och stärka vår enhet i hela västvärlden gällande mänskliga värderingar och rättigheter."