Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

I pandemins spår

2020 var året då vi slutade kramas, svemester blev grejen och ”äta ute” fick en helt ny innebörd. Naturen och att få vara ute har inte bara blivit ett alternativ till umgänge utan även en stor och enkel möjlighet till återhämtning och bättre hälsa. Trenden är stark, vi umgås mer utomhus, inte bara för att vi måste utan för att vi faktiskt vill.

Anstormningen till grillplatser runt om i landet har varit stor och många är rapporterna om köer till att få grilla sin korv. Det finns helt enkelt för få grillplatser för svemester och att få äta ute. Det kan vi på Lappset hjälpa er med!

Lappsets största grill

Lappset har flertalet grillar i sitt sortiment. Astrid, som är vår största grill, gör att man kan stå flera och grilla utan att trängas.

 

Till grillar och vedställ i webbutiken

Scandinavia - tidlös möbelserie

Med vår klassiker och trotjänare Scandinavia bänk sitter du tryggt och bekvämt. Väljer du dessutom linaxbehandlat trä som alternativ har du en hållbar och underhållsfri produkt i många år framåt.

 

 

Till Scandinavia möbelserie i webbutiken

Snabba leveranser

Självklart har vi supersnabba leveranser och kan leverera allt du ser här på två veckor. Låt oss hjälpa er till att få fler att äta ute och en möjlighet till återhämtning i dessa annorlunda och prövande tider.

 

Bli kontaktad av din personliga distriktsäljare


Friytor – det gemensamma uterummet
Läs