Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

Det gemensamma uterummet - viktigare än någonsin!

Lotta Lindstam f.d stadsbyggnadsdirektör i Västerås stad nämner i artikeln ”Så bör städer planeras efter Corona” för Föreningen Sveriges Stadsbyggare, att Coronapandemin har fört med sig stora förändringar i vårt sätt att leva, förhåller oss till naturen och nyttjar det gemensamma uterummet. Hon delar med sig av sina reflektioner och vad hon tror krävs för att bidra till att minska klimatpåverkan och skapa fantastiska miljöer för människor att leva i.

Behovet av grönytor har alltid funnits och de positiva hälsofördelarna är tydliga. I dag har de gemensamma friytorna och grönområdena blivit viktigare än någonsin vid stadsplanering. Skolor, förskolor, sjukhus och gemensamma mötesplatser behöver mer utrymme – skolor och förskolor flyttar ut delar av undervisningen, sjukhuspatienter och boenden inom äldrevården tar emot besökare utomhus, underhållning och andra sociala sammanhang äger allt oftare rum utomhus.

Läs hela artikeln här
UTRUSTNING FÖR AKTIVITETER UTOMHUS I OFFENTLIG MILJÖ
Skapa träningstillfällen utomhus

Trenden att träna utomhus och skapa hälsosamma rutiner ökar!

Att kunna variera och kombinera flera aktiviteter inom samma område är eftertraktat.

Vårt sätt att umgås har förändrats vilket medför större efterfrågan på anpassade ytor för träning, lek och andra sociala sammankomster. Man vill kunna träna samtidigt som barnen leker, familjer eller andra sällskap kan avnjuta picknick vid grillplatsen. Allt detta med möjlighet till att hålla avstånd samtidigt som man kan njuta av miljön.

Kundanpassade lösningar

Tillsammans med dig tar vi fram anpassade lösningar och förslag utifrån ert behov.

Vårt MyDesign team har mångårig erfarenhet och kunskap av planering för offentliga ytor, skolgårdar, lekplatser, utomhusgym och parkmiljöer. Med vår livscykeltjänst erbjuder vi även installation och underhåll.


Se kundanpassade produkter i MyDesign galleriet
Bli kontaktad av din personliga distriktsäljare


I pandemins spår
Läs