Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

Det är klart att alla får vara med! Eller?

Att alla får vara med – det är Lappsets motto och bakgrunden till att vi lägger så stor vikt på att designa och tillverka utomhusutrustning som är tillgänglig för alla, oavsett ålder och fysiska förutsättningar.

För att skapa en riktigt bra utomhusmiljö måste hänsyn tas till både tillgänglighet, lekvärde och säkerhet – och det är vår uppgift att leverera alla delarna. Att prioritera dem däremot, ligger på beställarens bord. Idag finns krav på kommunerna att låta bygga parker, lekplatser och utegym som tillgodoser alla olika funktionsnedsättningar – men vi får inte nöja oss med att ”göra rätt från början”. En ofantlig mängd existerande lekplatser runtom i Sverige behöver ses över innan vi med gott samvete kan säga att alla barn och vuxna kan och får vara med.

Att tillgänglighetsanpassa en lekplats eller park kan handla om relativt små insatser; som att byta ut sanden mot konstgräs eller att ersätta bord och bänkar till varianter anpassade för rullatorer och rullstolar. I det här nyhetsbrevet berättar vi mer om Lappsets tillgänglighetsanpassade produkter och hur vi jobbar, tillsammans med kommuner och bostadsbolag, för att tillgodose alla människors rätt till parkhäng, träning och lek utomhus. Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer!

Varma hälsningar,
Lappset

Håll dig uppdaterad

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du tillgång till den senaste informationen, produktnyheter, härliga tips, idéer och inspiration.

Är du intresserad? fyll i formuläret nedan!