Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Bilder enligt ök ÅIS (004).jpeg
Utegym på Åstol

Åstols idrottsförening och Marcus Göthe är drivkraften bakom uteymmet på den vackra och pittoreska klippön i Bohuslän

Läs mer
IMG_2883.jpg
Seniorgym på Jeremihagården i Örebro

Ett seniorgym kan göra stor skillnad för koordination, balans och styrka.

Läs mer
Mumin_3.JPG
Muminhuset i Kotka sjöpark

Lappsets första byggda Muminhus från Moomin Play by Lapppset är redo för lek och äventyr i Katarina sjöpark i Kotka, Finland.

Läs mer
IMG_8826.jpg
Tigerpark och Farm

I Ranua djurpark, en av Europas nordligaste djurparker, har Lappset byggt en 1 000 kvm stor tigerpark och farm.

Läs mer
_DSC8295_smaller.jpg
Magisk lekpark i norra Bäcklösa, Uppsala

En magisk lekplats utöver det vanliga i gamla Genetiska trädgården i norra Bäcklösa, Uppsala. Här kan barnen klättra, gunga, bygga sandslott och leka magiker i det sex meter höga tornet.

Läs mer
Chilla bänk_planteringskärl_pressbild.jpg
Parknyhet! Serien Chilla utökas med bänk, planteringskärl och spaljé

Nu lanserar Lappset tre nya produkter i serien Chilla –Chilla bänk, Chilla planteringskärl och Chilla spaljé som är ett tillägg till planteringskärlet.

Läs mer
Nifo Easy_pressbild.jpg
NYHET! Lappset lanserar solstol och solsoffa för utemiljö

Nu lanserar Lappset Nifo Easy Solstol och Solsoffa– två bekväma sittmöbler för vila och paus i vardagen. Både solsoffan och solstolen har en lätt bakåtlutad position med nackstöd, tillsammans med fotpallen kan fötterna läggas upp för maximal bekvämlighet och vila.

Läs mer
Solskensgatan8_Uppsala-Flora_Q12061.JPG
Upprustad lekpark på Solskensgatan i Uppsala

Solen skiner extra på Solskensgatan 8 i Uppsala! Lekparken har fått nya och roliga produkter i Lappsets naturserie Flora.

Läs mer
IMG_5958.jpg
Ny lekpark i Kungsbacka

På Ringgatan 18 i Kungsbacka finns lek för stora som små barn. Här blandas äventyr med fantasifull och fartfylld lek.

Läs mer
A5722B00-4AD5-4452-B067-C0E20BB6D0C3.jpg
Invigning av lekpark i Trollhättan

Fyrspannsvägens lekplats i Björklinge är fylld av produkter från Lappset med gungor, klätterlek, hinderbana och mycket mer.

Läs mer
fyrspann-4.jpg
Fyrspannsvägens lekplats i Björklinge

Fyrspannsvägens lekplats i Björklinge är fylld av produkter från Lappset med gungor, klätterlek, hinderbana och mycket mer.

Läs mer
L41918 003-1_mindre_hemsidan.jpg
Vikingalekplats i Vallentuna

Lappset bygger Vikingalekpark i Vallentuna!

Läs mer
När_avfall_blir_till_ravara–sa_jobbar_Lappset_for_en_mer_hållbar_miljö_1600x900.jpg
När avfall blir till råvara – så jobbar Lappset för en mer hållbar miljö

14/12 - Med en växande befolkning och en ökad ekonomisk aktivitet förbrukas jordens resurser allt snabbare. Vi har alla ett ansvar för nästa generation och bör sträva efter att skapa en hållbar utveckling och en ekonomi som bygger på ett faktiskt kretslopp – en så kallad cirkulär ekonomi.

Läs mer
Fantasifulla_aventyr_1600x900.jpg
Fantasifulla äventyr i en naturnära miljö

14/12 - Barns fantasi och kreativitet är viktiga för deras utveckling, lärande och självkänsla. Barns fantasi kan vara oändlig och därför är det viktigt att en lekpark har möjligheten att både stimulera, inspirera och möta barnens behov av kreativitet.

Läs mer
Lat_barnen_ta_plats__i_staden_1600x900.jpg
Låt barnen ta plats i staden

14/12 - Barn har rätt till en god och utvecklande utemiljö. Utomhusaktiviteter är nödvändig för barns hälsa och välbefinnande. Men i den nya stadsbebyggelsen har utomhusmiljöer för barn minskat. Barnens plats i staden krymper. Även i de delar av landet där konkurrensen om mark är låg, och goda förutsättningar finns, "avsätts inte tillräckligt stora friytor med ett innehåll som svarar mot barns behov av lek och utveckling", konstaterar Boverket i en rapport.

Läs mer
2017_GAMMELBACKAN_PÄIVÄKOTI_07.jpg
Nya tjänster för skräddarsydda utomhusmiljöer

29/6 - Att designa en utomhusmiljö är utmanande på många sätt. För att underlätta det arbetet har Lappset nu utökat möjligheterna till skräddarsydda lösningar med en rad nya produkter och tjänster.

Läs mer
Blogg_Artiklar_Att skapa en komplett lekplats på liten yta_1600x900.jpg
Att skapa en komplett lekplats på liten yta

29/6 - Många områden runtom i landet förtätas med fler bostäder och inte minst i städerna måste allt fler barn samsas om allt mindre ytor. För att locka barnen till fysisk aktivitet under såväl rasten som i parken efter skolan är det viktigare än någonsin att tillvarata varje kvadratmeter på ett så effektivt och tilltalande sätt som möjligt

Läs mer
VD-Har_har_ordet_1600x900_orange.jpg
VD har ordet: Bristen på landskapsarkitekter – så kan vi hjälpa

29/6 - Att skapa hållbara utomhusmiljöer handlar om att hitta skräddarsydda lösningar, om miljöer som ska tillgodose olika krav och behov – om byggandet av framtidens samhälle i stadsmiljö och på landsbygd.

Läs mer
VD-Har_har_ordet_1600x900_grön-1.jpg
Det är klart att alla får vara med! Eller?

26/6 - Att alla får vara med – det är Lappsets motto och bakgrunden till att vi lägger så stor vikt på att designa och tillverka utomhusutrustning som är tillgänglig för alla, oavsett ålder och fysiska förutsättningar.

Läs mer
Blogg_Artiklar_Hägerstensbornas_utegym_1600x900.jpg
Hägerstensbornas efterlängtade utegym blev verklighet

25/6 - När invånarna i Hägersten fick tycka till om vad som saknades i bostadsområdet hamnade offentliga platser för rörelse och motion högst upp på önskelistan. Kravet mot Lappset blev att bygga en utomhusmiljö med motionsmöjligheter för olika behov. Resultatet: ett tillgänglighetsanpassat utegym – för alla.

Läs mer
Blogg_Artiklar_Lerums_inkluderande_lek_1600x900.jpg
Lerums lekplats ett fint exempel på inkluderande lekmiljö

23/6 - Alla ska få vara med och leka, oavsett förutsättningar. Lappset tillämpar principen ”Design för alla” vid utformningen av all lekutrustning – och för att uppnå en inkluderande lekmiljö måste tillgänglighetsanpassning, lekvärde och säkerhet samverka. Här är lekplatsen i Lerum ett mycket bra exempel.

Läs mer
Blogg_Artiklar_möt_våren_1600x900-2.jpg
En plats för alla att möta våren?

20/6 - Våren är i antågande och allt fler människor samlas för att möta värmen i stadens alla parker och grönområden. Tyvärr har inte alla samma förutsättningar att vistas i parkerna, på grund av funktionsnedsättningar som försvårar framkomlighet eller påverkar möjligheten att nyttja parkmöblerna. Men med relativt små medel kan uteplatserna göras inkluderande för fler.

Läs mer
_HOV2972.jpg
Lappset expanderar verksamheten till att omfatta idrottsplatser

5/3 -Lappset Sweden tillverkar och säljer parkmöbler, lekparker och utegym. Nu expanderar Enköpingsföretaget verksamheten till att även omfatta idrottsplatser och underhållstjänster.

Läs mer
Blogg_Artiklar_Kärlek_1600x900.jpg
Kärleken till att cykla!

14/2 - Alla hjärtans dag handlar om kärlek och hos oss så handlar det om kärlek till utemiljö och att få göra skillnad.

Läs mer
Blogg_Artiklar_Cubic_1600x900-blue.jpg
Ny kubistisk lekplats från Lappset bygger på höjden

26/1 - Nu lanserar Lappset Cubic - ett kubistiskt lekparkskoncept med möjlighet till varierande lösningar. Kuberna är enkla att montera, både bredvid och på varandra, vilket möjliggör skräddarsydda lösningar för alla olika typer av utomhusmiljöer – inte minst där lekplatsutrymmena är begränsade.

Läs mer
Blogg_Starkt-Lappset2017_1600x900-1.jpg
Starkt 2017 för Lappset

24/1 - Enköpingsbaserade Lappset kan se tillbaka på ett lyckosamt 2017, där bland annat parkmöblerna gav omsättningen en rejäl skjuts. Totalt ökade omsättningen med 10 procent. – Vårt framgångskoncept är lokal tillverkning och säkra leveranser, säger Katja Skånér, vd på Lappset sedan april förra året.

Läs mer
Blogg_Mässor-under-2018_1600x900.jpg
Mässor under 2018

23/1 - I år hittar ni oss på flera mässor runtom i Sverige. Se inlägget för mer information om platser och datum.

Läs mer