Kära kunder!

Vi arbetar för närvarande med att utveckla vår webbplats för att göra den mer inspirerande och enkel att använda för dig som kund. Eventuellt kan du just nu uppleva vissa störningar när du använder webbplatsen.
Vi tackar ödmjukt för ditt tålamod medan vi genomför dessa förbättringar. Håll utkik efter fler uppdateringar och surfa lugnt!

Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

20 mars 2020

Viktig information om Coronaviruset (Covid-19)

I osäkra tider som dessa är det viktigare än någonsin att vi gör vårt yttersta för att ta hand om varandra. För ett familjeföretag som Lappset betyder det att vi värnar om våra anställda och deras familjer. Det betyder att alla medarbetare som kan jobbar hemifrån och att vi har en säker arbetsmiljö i våra fabriker. Det betyder att fysiska möten har ersatts av telefonsamtal och möten över Skype/Teams. Det betyder att vi tänker på vår hygien och tvätta händerna noga och ofta. Det betyder att vi tar hand om oss själva och varandra, både på jobbet och hemma. Våra medarbetares och kunders säkerhet är högsta prioritet.

Vi följer noga myndigheternas riktlinjer och är medvetna om att förutsättningarna kan komma att ändras snabbt.

I dagsläget har Lappset ingen påverkan på leveranser eller leveranstider. Vi gör vårt yttersta för att fortsätta hjälpa dig som kund på alla tänkbara sätt. Kontakta oss om du har några funderingar, vill diskutera möjligheter eller om du önskar dela upp din betalning.

Ta hand om dig själv, dina nära och kära.

Katja Skånér, VD Lappset