Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

Lev livet utomhus

Vi utmanar dig att göra Lappsets 50 lekfulla och roliga uppdrag som en del av Lappsets 50-års jubileum och firande under 2020.

 

Lappset Group har tillverkat lekplatsutrustning, sportutrustning och parkutrustning i 50 år.

Tiden flyger iväg när du har roligt!

I 50 år har vi inspirerat människor runt om i världen till lek, rörelse och glädje.
1970 märkte grundare Antero Ikäheimo att det bara fanns lekplatser i metall. Han bestämde sig för att börja tillverka lekplatsutrustning i trä för att skapa en varmare och mjukare lekmiljö. Idag är Lappset en av världens ledande tillverkare av lek-, park- och sportutrustning. Vi är stolta över vårt engagemang för att få vuxna och barn att röra på sig och ha roligt.

 

 

Fira 50 år med oss!

När åkte du rutschkana sist eller hade en picknick med dina vänner? Har du någonsin tränat i ett utomhusgym? När tog du en promenad i en park sist? Hur ofta sitter du på en parkbänk och njuter av miljön?

Vi hoppas att du vill fira 50 år med oss. Vår Lappset Challenge inkluderar 50 roliga aktiviteter relaterade till lek, träning och rörelse utomhus. Utmaningarna passar alla åldrar från barn till seniorer. Lappset Challenge är inte en tävling utan meningen är att inspirera till mer tid och lek utomhus –tillsammans! Utmaningarna är enkla och man gör dem precis hur och som man vill.

Följ vår lista för Lappset Challenge, ta en bild eller spela in en film och dela med hashtaggarna
#lappsetchallenge #lappset50 #lappsetutmaning

Vi publicerar innehållet du delar med oss i våra sociala kanaler och på denna hemsida.