Produkter
Inga sökresultat
Alla sökresultat
Innehåll
Inga sökresultat
Alla sökresultat

Lappset söker lekfull säljare till södra Sverige

Vi söker dig glada, utåtriktade, energiska person som vill ansluta till vårt säljgäng. På Lappset har vi en utpräglad snällhetskultur så vi fäster stor vikt vid din personlighet. I gengäld får du vår kärlek och möjligheten att bli en del av ett snabbt växande framgångsrikt företag med produkter som skapar glädje, fysisk aktivitet och minnen för livet! 

Vi har en ledig tjänst som distriktsansvarig säljare i södra Sverige där du kommer spela en betydelsefull roll för utvecklingen och företagets tillväxt. Dina uppgifter består i att träffa såväl befintliga som nya kunder, prospekterar och driver försäljningen framåt. Du erbjuder Lappset Swedens tjänster som innefattar premiumprodukter inom såväl lekplats-, sport/aktivitets- och parkutrustning som eftermarknadstjänster.
Ditt fokus kommer vara att bearbeta och skapa nya, långsiktiga relationer, samt vårda och vidareutveckla de redan goda kundrelationerna som existerar inom ditt distrikt. Tillsammans med företagets innesäljare, CAD-avdelning och monteringsteam arbetar du med att skapa fantastiska utemiljöer för våra kunder.

Vi söker dig som är en utåtriktad och lösningsorienterad affärsman/affärskvinna. 
Du är driven, har en stark initiativförmåga, är förtroendeingivande och har en naturlig affärsmässighet. Du är van vid att självständigt skapa resultat genom aktivitet och strukturerad bearbetning av marknaden. Du är trygg i dig själv, ödmjuk inför olika typer av kundbehov och känner dig bekväm i en rådgivande roll som säljare.

För att lyckas i rollen är du ambitiös och driven i att presentera lösningar, gärna i en komplex miljö för olika typer av beslutsfattare. Du är van vid att prospektera på ett strukturerarat sätt, kreativt arbeta fram och driva nya affärsdialoger, avtal och samarbeten på en högre nivå. Du behöver även ha egenskapen att kunna jobba självständigt och vara strukturerat i ditt arbetssätt då tjänsten utgår hemifrån.

Vi erbjuder dig:
Chansen att representera ett stabilt och innovativt familjebolag i stark tillväxt och med hög ambition, i framkant av utvecklingen inom branschen
En betydelsefull roll som säljare där du har ansvar för ditt egna distrikt och har möjligheten till att strukturera din egen vardag
En stimulerande och utvecklande yrkesvardag i en spännande säljorganisation 
Kompetenta och engagerade kollegor i en positiv, varm och inkluderande arbetsmiljö
Fullt stöd från alla avdelningar och ledningen i bolaget

Vi söker dig som: 
Har erfarenhet av B2B-försäljning på fält, gärna på distrikts/regions-nivå
Är van vid att jobba proaktivt och att hålla hög aktivitet 
Är en lagspelare och som drivs av att jobba mot högt uppsatta mål
Ett brinnande intresse för affärer, samarbeten och goda, långsiktiga affärsrelationer
Önskar att arbeta med kvalitet och vara en ambassadör för premiumprodukter

Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande, som är orädd att ta initiativ och som har ambitionen, tålamodet och drivet till att bygga upp ditt egna distrikt.
Rollen kräver även att du är behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, är van användare av crm, har goda kunskaper i Officepaketet och innehar B-körkort. 

Är det dig vi beskriver ser vi fram emot att läsa din ansökan! 
Skicka din CV och berätta lite om vem du är i ett mejl som du skickar till:
katja.skaner@lappset.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Lappset Sweden AB:
Lappset Group är en av världens ledande tillverkare av utrustning för lekplatser och offentliga miljöer. Vi konstruerar och tillverkar utrustning som inbjuder till lek och motion samt arbetar för att göra gårdar och det offentliga rummet trivsamt. Lappset finns representerat i ett 50-tal länder och har dotterbolag i sex. Företaget har sitt huvudkontor i Rovaniemi, i finska Lappland. 
Lappset Sweden AB har 45 st anställda och har huvudkontor i Enköping där tillverkning av parkutrustning sker. För mer information se företagets hemsida www.lappset.se